Smoothie din banane și biscuiți de ovăz

CategorieDificultateÎncepător
Randamentele1 Serving
Ingrediente pentru 1 porție smoothie:
 1 banană mai mică
 1 tbsp proteină din cânepă
 lapte vegetal după necesități
Ingrediente pentru 10 biscuiți:
 120 gr fulgi de ovăz
 70 gr făină integrală de grâu
 80 gr Becel
 50 gr zahăr din trestie de zahăr
 80 gr fructe uscate (de exemplu: merișoare, caise sau prune)
 30 gr nuci (de exemplu: pecan, nuci sau migdale) și semințe
 2 tbsp sirop de arțar
 ½ tbsp praf de copt
 un praf de sare
 Măcinăm mărunt toate ingredientele în blender.
1

Preîncălzim cuptorul la 150–165 °C. Într-un blid amestecăm făina cu sare, praful de copt și zahărul. Topim Becel și turnăm în ea siropul de arțar. Presărăm făina, adăugăm fulgii și fructele uscate, nucile și semințele tăiate. Amestecăm până se formează un aluat lipicios și apoi formăm biluțe pe care le turtim ușor și le așezăm pe tava învelită cu hârtie de copt. Coacem până se rumenesc (12–15 minute).

Ingrediente

Ingrediente pentru 1 porție smoothie:
 1 banană mai mică
 1 tbsp proteină din cânepă
 lapte vegetal după necesități
Ingrediente pentru 10 biscuiți:
 120 gr fulgi de ovăz
 70 gr făină integrală de grâu
 80 gr Becel
 50 gr zahăr din trestie de zahăr
 80 gr fructe uscate (de exemplu: merișoare, caise sau prune)
 30 gr nuci (de exemplu: pecan, nuci sau migdale) și semințe
 2 tbsp sirop de arțar
 ½ tbsp praf de copt
 un praf de sare
 Măcinăm mărunt toate ingredientele în blender.

Indicații

1

Preîncălzim cuptorul la 150–165 °C. Într-un blid amestecăm făina cu sare, praful de copt și zahărul. Topim Becel și turnăm în ea siropul de arțar. Presărăm făina, adăugăm fulgii și fructele uscate, nucile și semințele tăiate. Amestecăm până se formează un aluat lipicios și apoi formăm biluțe pe care le turtim ușor și le așezăm pe tava învelită cu hârtie de copt. Coacem până se rumenesc (12–15 minute).

Smoothie din banane și biscuiți de ovăz
Meniu