Piure de mei cu lapte vegetal, caise și nuci

CategorieDificultateÎncepător
Randamentele1 Serving
Ingrediente pentru 1 porție
 75 gr mei
 200 ml lapte vegetal
 10 gr Becel
 100 gr compot de caise
 20 gr nuci
1

Pentru pregătirea piureului putem folosi ori mei sau piureul instant de mei. Dacă folosim mei, este necesar ca înainte de fierbere să- l clătim cu apă rece și după aceea să-l opărim cu apă fierbinte. Apoi turnăm lapte vegetal fierbinte și fierbem la foc moderat până se înmoaie. În piureul gata preparat, adăugăm Becel și asezonăm cu compot de caise și nuci tăiate.

Ingrediente

Ingrediente pentru 1 porție
 75 gr mei
 200 ml lapte vegetal
 10 gr Becel
 100 gr compot de caise
 20 gr nuci

Indicații

1

Pentru pregătirea piureului putem folosi ori mei sau piureul instant de mei. Dacă folosim mei, este necesar ca înainte de fierbere să- l clătim cu apă rece și după aceea să-l opărim cu apă fierbinte. Apoi turnăm lapte vegetal fierbinte și fierbem la foc moderat până se înmoaie. În piureul gata preparat, adăugăm Becel și asezonăm cu compot de caise și nuci tăiate.

Piure de mei cu lapte vegetal, caise și nuci
Meniu