Piure de hrișcă cu lapte vegetal și scorțișoară

CategorieDificultateÎncepător
Randamentele1 Serving
 50 gr hrișcă
 10 gr Becel
 200 ml lapte vegetal
 100 ml apă
 1 tbsp sirop de agave
 10 gr emințe de in
 scorțișoară
 nuci și fructe proaspete după necesități (tip: afine, migdale)
1

În oală turnăm laptele vegetal cu apă și aducem la fierbere. Adăugăm hrișca și amestecăm bine. Punem deoparte și lăsăm să stea puțin. Adăugăm Becel și amestecăm. Adăugăm scorțișoara, siropul de agave și semințele de in.

Ingrediente

 50 gr hrișcă
 10 gr Becel
 200 ml lapte vegetal
 100 ml apă
 1 tbsp sirop de agave
 10 gr emințe de in
 scorțișoară
 nuci și fructe proaspete după necesități (tip: afine, migdale)

Indicații

1

În oală turnăm laptele vegetal cu apă și aducem la fierbere. Adăugăm hrișca și amestecăm bine. Punem deoparte și lăsăm să stea puțin. Adăugăm Becel și amestecăm. Adăugăm scorțișoara, siropul de agave și semințele de in.

Piure de hrișcă cu lapte vegetal și scorțișoară
Meniu