Müsli la cuptor cu banane și nuci

CategorieDificultateÎncepător
Randamentele1 Serving
 150 gr fulgi de ovăz
 50 gr Becel
 10 gr ahăr din trestie de zahăr
 30 gr sirop din cicoare
 50 gr migdale
 50 gr stafide
 25 gr alune
 50 gr fructe proaspete (de exemplu: afine, zmeură etc)
 iaurt de migdale (1 porție = 200 g)
1

Adăugăm migdalele, alunele și bananele în blender. Încălzim încet Becel cu zahărul și siropul în tigaie, adăugăm fulgii și celelalte ingrediente și prăjim un pic la temperătură scăzută. Învelim tava cu hârtie de copt, introducem amestecul în cuptor și coacem în jur de zece minute la temperatura maximă de 150 °C. După puțin timp amestecăm conținutul și îl introducem din nou în cuptor până se rumenește. Servim preparatul cu iaurt de migdale.

Ingrediente

 150 gr fulgi de ovăz
 50 gr Becel
 10 gr ahăr din trestie de zahăr
 30 gr sirop din cicoare
 50 gr migdale
 50 gr stafide
 25 gr alune
 50 gr fructe proaspete (de exemplu: afine, zmeură etc)
 iaurt de migdale (1 porție = 200 g)

Indicații

1

Adăugăm migdalele, alunele și bananele în blender. Încălzim încet Becel cu zahărul și siropul în tigaie, adăugăm fulgii și celelalte ingrediente și prăjim un pic la temperătură scăzută. Învelim tava cu hârtie de copt, introducem amestecul în cuptor și coacem în jur de zece minute la temperatura maximă de 150 °C. După puțin timp amestecăm conținutul și îl introducem din nou în cuptor până se rumenește. Servim preparatul cu iaurt de migdale.

Müsli la cuptor cu banane și nuci
Meniu