Conopidă călită cu mazăre și morcov

CategorieDificultateÎncepător
Randamentele2 Servings
Ingrediente pentru 2 porții:
 ½ conopidă
 2 morcovi mai mici
 100 gr mazăre
 2 tbsp ulei
 20 gr Becel
 200 ml apte de cocos
 1 tsp semințe de muștar negru
 curry și sare după gust
 coriandru și ardei chili după gust
1

Desfacem conopida în buchețele, tăiem morcovii în felii rotunde și prăjim în ulei. Adăugăm puțină apă, sare, curry și călim până se înmoaie. Adăugăm laptele de cocos și mazărea proaspătă sau dezghețată. Pentru a subția compoziția adăugăm Becel și amestecăm cu semințe de muștar negru. Adăugă coriandru și ardei chili după gust.

Ingrediente

Ingrediente pentru 2 porții:
 ½ conopidă
 2 morcovi mai mici
 100 gr mazăre
 2 tbsp ulei
 20 gr Becel
 200 ml apte de cocos
 1 tsp semințe de muștar negru
 curry și sare după gust
 coriandru și ardei chili după gust

Indicații

1

Desfacem conopida în buchețele, tăiem morcovii în felii rotunde și prăjim în ulei. Adăugăm puțină apă, sare, curry și călim până se înmoaie. Adăugăm laptele de cocos și mazărea proaspătă sau dezghețată. Pentru a subția compoziția adăugăm Becel și amestecăm cu semințe de muștar negru. Adăugă coriandru și ardei chili după gust.

Conopidă călită cu mazăre și morcov
Meniu