Chiftele din sfeclă roșie cu soia mărunțită & piure de cartof dulce

Vom avea nevoie de granule de soia pregătite după instrucțiuni. Lăsăm granulele să se scurgă și punem în castron, adăugăm o sfeclă roșie crudă, pe care o curățăm și o radem. Adăugăm apa, semințele chia, sosul de soia, usturoiul și la final, făina. Din amestec facem chiftele. Ungem tava învelită cu hârtie de copt cu ulei. Coacem la temperatura de 180 °C, până când chiftelele fac o crustă de culoare maroniu deschis.
Cartoful dulce îl curățăm, îl tăiem și fierbem în apă până se înmoaie. După fierbere vărsăm apa, adăugăm Becel și laptele vegetal. Amestecăm cu mixerul vertical până iese un piure fin.
Ingrediente
Indicații
Vom avea nevoie de granule de soia pregătite după instrucțiuni. Lăsăm granulele să se scurgă și punem în castron, adăugăm o sfeclă roșie crudă, pe care o curățăm și o radem. Adăugăm apa, semințele chia, sosul de soia, usturoiul și la final, făina. Din amestec facem chiftele. Ungem tava învelită cu hârtie de copt cu ulei. Coacem la temperatura de 180 °C, până când chiftelele fac o crustă de culoare maroniu deschis.
Cartoful dulce îl curățăm, îl tăiem și fierbem în apă până se înmoaie. După fierbere vărsăm apa, adăugăm Becel și laptele vegetal. Amestecăm cu mixerul vertical până iese un piure fin.